Nucu Oy – Palautukset

Päivitetty: 13/6/2022

1. Palautukset

Meillä on käytössä 30-päivän palautusoikeus, joka tarkoittaa että sinulla on tilauksen saapumisesta 30 päivää aikaa palauttaa ostamasi tuotteet.

Peruutusoikeus koskee vain ja vastaavasti tuotteita, jotka ovat alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja. Sinulla tulee myös pystyä esittämään kuitti tilauksesta. Tuotteista jotka on lähetetty meille takaisin ilmoittamatta asiasta etukäteen, emme hyväksy palautusta. Kaikissa palautukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse

2. Lähetyksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanne

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa Asiakaspalveluumme, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheiden osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.

3. Maksun palautus

Ilmoitamme sähköpostitse kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautuksesi. Jos palautus on hyväksytty, palautamme automaattisesti maksamasi summan käyttämällenne maksutavalle. Rahojen palautumisessa voi kestää 1-5 pankkipäivää.

4. Mahdolliset poikkeukset

Alue tai –maakohtaisesti voi ilmetä poikkeuksia, joista ilmoitamme asiakkaalle oston yhteydessä ja verkkosivuilla.

Vahvistuksen saamisen jälkeen rahojen palautus voi kestää 1-5 arkipäivää ennen kuin se näkyy tililläsi. Jos vahvistuksesta on kulunut yli viikko, ole meihin yhteydessä niin selvitämme asian.
Käsittelemme kaikki palautukset 24 tunnin sisään palautuksen saapumisesta. Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti. Palautuksen saapumisessa meille voi kestää 1-5 arkipäivää, joten olethan kärsivällinen. Jos palautuksen lähetyksestä on kulunut yli viikko, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse.
• Hylätyn palautuksen syy kerrotaan aina samassa sähköpostissa, koska jokainen tapaus käsitellään erikseen.
• Yleisimmät syyt hylkyyn ovat:
i. Itseaiheutetut vauriot tuotteeseen (halkeamat, viillot ym.)
ii. Selkeitä käytön jälkiä (eritteitä patjassa, kulumajälkiä)
iii. Puuttuvia osia
iv. Palautus ylittänyt 30 päivän aikarajan lähetyksen saapumisesta
Ole meihin välittömästi yhteydessä info@nucu.fi
Ole meihin välittömästi yhteydessä info@nucu.fi